Graafisen alan tarpeita palveleva maahantuontiyritys

Techniweb

Techniweb AIKAISEMMISTA EROAVA KUMIKANKAAN PUHDISTUSMENETELMÄ

Coldset

TECHNOCLEANER-laitteisto suihkuttaa paperiradalle ohuen, paperiin imeytyvän puhdistusainekalvon (mikroemulsion). Koneen läpi kulkiessaan rata puhdistaa painovärijäämät ja paperinukan kumikankaasta.Koska normaalisti käynnistys- ja hidastusvaiheessa syntyvä paperinhukka on määrältään laitteistolle riittävä, hukka ei lisäänny käynnistyksen eikä pysäytyksen yhteydessä. Ajon aikana pesutoimintoa on hyvin helppoa käyttää koska tahansa, ja hukkaa syntyy noin 50 kappaleen verran pesukertaa kohden. TECHNOCLEANER-laitteisto puhdistaa samalla myös ohjaus- ja kostutustelat. Erikoisohjelman avulla voi pestä myös väritelat ja pitkittäistaittotelat.

Heatset

TECHNOCLEANER-laitteisto suihkuttaa paperiradalle ohuen, paperiin imeytyvän puhdistusainekalvon (mikroemulsion). Koneen läpi kulkiessaan rata puhdistaa painovärijäämät ja paperinukan kumikankaasta.Pesutoiminnot ovat käytettävän kuivaajan FID-turvallissuutestien mukaisesti hyvin lyhyitä. Laitteisto pesee kumikankaat normaalinopeudella tapahtuvan rullanvaihdon yhteydessä automaattisesti, jolloin hukka on 200 kappaleen verran, tai käyttäjä käynnistää pesuntoiminnon työn päättyessä tai sitä aloitettaessa koneen käydessä hitaalla nopeudella, jolloin lisähukkaa ei synny. TECNHOCLEANER-laitteisto puhdistaa samalla myös kostutustelat.Laitteistoa käytetään myös toisena pesulaitteena perinteisen kangas- ja harjatelapesulaitteen aiheuttaman paperinhukan, tarvike- ja kunnossapitokustannusten vähentämiseksi (opti concept).

 

OPTI CONCEPT & COMBI UNIT

OPTI CONCEPT on yksinkertainen ratkaisu  paperihukan ja kumikankaiden automaattiseen puhdistamiseen liittyvien tarvikekustannusten vähentämiseen. Technocleaner-pesulaitteet asennetaan vaihtoehtoisesti käytettäviksi lisälaitteiksi. Techniweb-laitteisto pesee kumikankaat automaattisesti jokaisen rullanvaihdon yhteydessä, ja alkuperäistä kangas- tai harjatelapesulaitteistoa käytetään vain koneen ollessa pysäytettynä töiden välillä. Rullanvaihtojen yhteydessä tapahtuvat hyvin lyhyet pesuvaiheet vähentävät paperinhukkaa ja tarvikekustannuksia hämmästyttävästi. Laitteiston tuottamilla säästöillä sen hankintakustannukset ovat maksettavissa muutamassa kuukaudessa.

 

Hyödynnä kummankin laitteiston edut ja optimoi tuotantosi.